התכונות הטבעיות של שמן אגוז בטיפוח העור

למרות ששמן אגוז משמש בבישול, זהו שמן מעולה לטיפוח העור שמותיר את העור שלך רך וחלק, ואתה מרגיש נהדר. כשחושבים על כך שהמרכיבים העיקריים שלו כוללים חומצות שומן אומגה 3 הנספגות בקלות רבה בעור, אין זה פלא שהשמן הזה הוא מוצר טבעי לטיפוח העור.

בעיה עיקרית עם השמנים והתחליבים המסחריים לטיפוח העור הזמינים ברוב החנויות היא שהם מכילים כימיקלים סינתטיים כמו חומרי ניקוי וחומרי שטח שיכולים לגרות את העור שלך. אולי לא תשים לב בהתחלה, אבל בסופו של דבר אולי תרגישי התכווצות כשהעור שלך מתייבש, במקום להישאר עם תחושת משי כמו זו שמספק שמן אגוז. תחושת ייבוש זו נגרמת על ידי העפיצות של מוצרי ‘טיפוח עור’ מודרניים רבים שנוסחו עם כימיקלים לא יקרים בייצור המוני.

זה לא המקרה עם מוצרי טיפוח על בסיס שמן אגוז. הסיבה לכך היא שבמקום להכיל חומרי ניקוי המנקים את העור שלך בצורה קשה למדי, זה מה שמכונה שמן רגנרטיבי יעיל במיוחד על עור בוגר יותר שבו יש לו תכונות חומציות קלות שהורגות חיידקי עור לא רצויים. למרות שהוא יעיל במיוחד על מה שמכונה בדרך כלל עור אקנה, שמן אגוז יעיל גם להרגעת עור שנשרף בשמש ואקזמה.

זה לא אומר להסיק שלא ניתן להשתמש בשמן על עור רגיל; להיפך – מדובר בשמן חלק מאוד שגורם לעור המושלם שלך להרגיש מפנק בפאר, והפתרון האידיאלי לערב בעצמך עם אמבטיה חמה ארוכה, כוס יין קופסת שוקולדים. ושפשוף גוף עם שמן אגוז יוקרתי ארומטי מקסים.

לא תקבל את זה עם אף אחד מהמוצרים המסחריים הרבים שמתיימרים לעשות את אותו הדבר כמו שמן אגוז. היזהר כאשר אתה קונה מוצרי טיפוח עור שמן אגוז ובדוק היטב את התווית עבור כל מרכיב סינתטי. זה לא מכיל כלום – רק שמן אגוז.

See also  טיפול טוב לטיפוח העור נגד הזדקנות מכיל את כל המרכיבים הטבעיים הללו

בעת בדיקת התוויות, חפש במיוחד סודיום לאוריל סולפט, או laureth סולפט (אותו דבר): זהו מייצב קצף כימי שיכול לגרות את העור שלך ואפילו לגרום לנשירת שיער. תמצאו את חומר השטח הזה במוצרי רחצה מכיוון שהוא זול יחסית ומשמש בכמה סוגים שונים של מוצרים קוסמטיים הכוללים קצף. זו רק דוגמה אחת לסוג המרכיבים שתוכלו למצוא במוצרי קוסמטיקה סינתטיים שלא תמצאו במוצרים טבעיים.

שמן אגוזי מלך נקי במיוחד מכימיקלים סינתטיים, וגם הוא משמש במוצרי רחצה כמו שמני אמבט, וגם בשפתיים, קרמים וקרמים לפנים ולגוף. הוא משמש גם בקרמים נגד קמטים לעור סביב העיניים והפה, וגם כשמן עיסוי. לא ניתן להדגיש יתר על המידה את היתרונות של שמן טבעי שכזה לטיפול בעור שלך, שכן אנשים רבים סבלו מנזק וגירוי בעור על ידי מגע עם המרכיבים הסינתטיים של תכשירים מסחריים.

Recommended Articles